Werkwijze

Concept:

- e-Wave realiseert online concepten die aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie. Hierbij gaat het zowel om de creatie als techniek..


Ontwerp:

- Een gedegen ontwerp vormt de blauwdruk voor de oplossing.
- Ook wordt in deze fase de basis gelegd voor de creatie van content, search engine optimalisatie en het vormgeven daarvan.


Realisatie:

- De realisatiefase bestaat uit het ontwikkelen van de website of online applicatie, implementatie van het content management systeem (CMS, e-Manager) en interfaces met backoffice systemen.

- We bieden een gedegen CMS aan onze klanten. Door de jaren heen heeft e-Wave het content management systeem e-Manager ontwikkeld. Op basis van de vereisten voor de website, wensen van de contentmanagers en integratie eisen advisereerd e-Wave een CMS.

- Systeemintegratie tussen de website en/of applicatie en infrastructuur van een organisatie is een steeds belangrijker onderdeel bij de realisatie van websites en/of applicaties. Door het leggen van deze onderlinge koppelingen kan er informatie ontsloten worden en kunnen er online transacties uitgevoerd worden.


Support:

- Nadat de website of online applicatie is gepubliceerd volgt er een fase van aanpassingen en optimalisatie. e-Wave speelt in op het gedrag van bezoekers van de website. Zo garandeert e-Wave zijn opdrachtgevers een up-to-date website.

- e-Wave levert volledige support op uw website of online applicatie.


Hosting:

- Een website moet voor vrijwel 100% beschikbaar zijn.
- Afhankelijk van de specifieke wensen en eisen, adviseert e-Wave een hosting architectuur die het meest wenselijk is voor de organisastie.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
e-Wave Internet Solutions · Alle rechten voorbehouden