Security

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden zijn te verdelen over onderstaande typen werkzaamheden. Doorgaans bevat onze dienstverlening elementen van meerdere typen simultaan.


Onderzoek en advies

Onderzoek en advies omvat alles van beveiligingstips tot hack-tests, van social engineering aanvallen (social hacking) tot het maken van een ontwerp voor uw organisatie brede security proces. Het kernpunt is dat op basis van degelijk onderzoek, op basis van deskundigheid advies wordt uitgebracht hoe u uw organisatie beter beschermd.


Implementatie en realisatie

Implementatie en realisatie omvat alles van het uitvoeren van configuratie aanpassingen ten behoeve van de bescherming tot het totaal inrichten van be beveiliging van een infrastructuur. Het kernpunt is dat wij onze specialistische kennis inzetten om een daadwerkelijke verbetering te realiseren voor uw organisatie.


Management

Het meest essentiële aspect in informatiebeveiliging is het adequaat beheersen en leiden van beveiligingsprojecten en beveiligingstrajecten. Op basis van projectmanagem-entervaring, onpartijdigheid en expertise van informatiebeveiliging in brede context leveren wij optimale begeleiding bij uw beveiligingsprocessen.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
e-Wave Internet Solutions · Alle rechten voorbehouden