Design

Website

Het ontwerp van een website is een vak apart. Naast de technische aspecten van een website komt ook de gebruiksvriendelijkheid van een website om de hoek kijken. Met de indeling van de menustructuur bijvoorbeeld, moet tijdens de ontwerpfase al rekening worden gehouden. Voordat de website gebouwd gaat worden, laten we aan u als opdrachtgever eerst enkele ontwerpen zien van uw nieuwe website. Hieruit kunt u direct een keuze maken of eventuele aanvullende wensen aan ons kenbaar maken waarna we het ontwerp naar uw wens zullen aanpassen.

Wij tonen u de ontwerpen van uw nieuwe website, totdat u ervan overtuigd bent, dat dit de website is die u wenst. U wordt dan ook continu betrokken bij het ontwerp van de website.
Degelijke, heldere, doordachte en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. e-Wave maakt niet alleen websites die er goed uitzien, maar die ook functioneel en goed vindbaar zijn door zoekmachines (SEO, Search Engine Optimalization) en daarnaast volledig voldoen aan uw wensen. Wij gaan er namelijk van uit dat u als opdrachtgever het beste weet welke boodschap uw website moet uitdragen.

Het internet kan op verschillende manieren worden ingezet. Naast het verschaffen van informatie is het uiterst belangrijk om bij te blijven of zelfs uw concurrenten te overtreffen.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
e-Wave Internet Solutions · Alle rechten voorbehouden